Algemeen

Deze schoenen mogen niet ontbreken in je backpack

backpack

Backpacken is leuk en spannend. Dat is vooral zo omdat je probeert met zo min mogelijk middelen te overleven. Alle extra bagage is alleen maar lastig. Dat betekent dus ook dat je keuzes moet maken, bijvoorbeeld als het gaat over je schoeisel. Dat je Skechers onderdeel van je uitrusting zijn, dat is wel duidelijk. Dat neemt niet weg dat je ook wel wat andere soorten schoenen nodig hebt. Met de volgende tips wordt het gemakkelijker om te bepalen wat je allemaal meeneemt.

Altijd ruimte voor slippers

Het is altijd slim om een paar goede slippers mee te nemen. Sterker nog, wanneer je flinke lange tochten gaat maken, kan je er zeker van zijn dat je meer dan één paar gaat verslijten. Daarom is het ook fijn dat je ze zo gemakkelijk kan aanschaffen, bijvoorbeeld bij Durlinger. Slippers passen niet alleen bij het vrije gevoel dat hoort bij backpacken. Het is ook nog eens zo dat je ze heel gemakkelijk mee kan nemen omdat ze weinig wegen en weinig ruimte vergen.

Een paar sneakers

Sneakers hebben je veel te bieden. Je loopt er namelijk heel gemakkelijk op en dat is dus ook precies wat je doet als je aan het backpacken bent. Op sommige stukken zal het niet fijn zijn om op je slippers te lopen. Dan is het fijn om sneakers achter de hand te hebben die je zo aan kan trekken. Een paar is vaak genoeg om de hele reis mee te doen. Zo heb je altijd iets achter de hand waar je op terug kan vallen wanneer dat nodig is.

Wat wil je zelf?

Elk mens is natuurlijk anders. Het kan best zijn dat je persoonlijk ook nog een andere voorkeur hebt. Misschien vind je het terrein waar je gaat wandelen meer geschikt voor wandelschoenen. Dan neem je die mee in plaats van je sneakers. Ook kan het zijn dat je slippers te weinig grip vindt bieden. Dan kan je er goed aan doen om een paar sandalen in te pakken. Die bieden je dezelfde voordelen van een open schoen, maar zorgen er wel voor dat je meer grip hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *