SAMEN MAKEN WIJ OPVAKANTIEBLOG

''Wij zijn een collectief van avonturiers, schrijvers, reizigers en vele andere''

Maak kennis met onze schrijvers!

Judith

Hoi allemaal! Mijn naam is Judith. Ik ben 24 jaar oud en reis sinds een half jaar de wereld over. Ik heb journalistiek gestudeerd en ben afgelopen jaar afgestuurd aan de Hogeschool van Utrecht. Om tijdens mijn reis ervaring op te doen schrijf ik regelmatig over mijn avonturen op Opvakantieblog.

Ik reis vooral door Zuid-Amerika. Zuid-Amerika heeft mij al sinds kleins af aan getrokken, omdat ik groot fan ben van Salsa dansen. Het continent heeft zóveel te bieden en enorm veel onontdekte bestemmingen. De lieve mensen, het prachtige natuurschoon en het heerlijke weer doen mij elke dag weer stralen!

Sandra

Dag mensen! Mijn naam is Sandra en ben 26 jaar oud. Na mijn afstuderen maakte ik mijn eerste grote reis. Sindsdien ben ik begonnen met het maken van reizen door Azië. Ik vind het hartstikke leuk om mijn ervaringen met jullie te delen en daarom schrijf ik regelmatig blogs over mijn avonturen.

Zoals ik al zei reis ik nu door Azië. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Seoul gestudeerd en sindsdien kan ik niet wachten om de rest van Azië te ontdekken. Ik kan heel erg genieten van de contrasten binnen het continent. Van de miljoenensteden tot aan de prachtige natuur, Azië is ontzettend veelzijdig!

Matthijs

Hallo mensen! Ik ben Matthijs en ben 25 jaar oud. Ik heb al veel van de wereld kunnen zien. Mijn vader heeft een geruime tijd bij verschillende ambassades gewerkt en al in mijn kinderjaren heb ik door zijn werk op verschillende plekken in de wereld gewoond. Enkele jaren in de Verenigde staten, maar bijvoorbeeld ook in Ghana!

Ik denk dat het op zo’n jonge leeftijd kennis maken met verschillende landen en culturen mijn interesse voor reizen heeft aangewakkerd. Momenteel ben ik een reisplan aan het maken voor Australië, aangezien dit het enige werelddeel is waar ik nog nooit ben geweest. In de tussentijd probeer ik zoveel mogelijk stedentrips te maken, waarvan in jullie natuurlijk op de hoogte zal houden!

Lees onze verhalen direct op de blog!

Cijfers van Opvakantieblog

Op dit moment zijn er maandelijks ruim 8000 lezers

Samen hebben we al ruim 110 landen over de hele wereld bezocht!

Er zijn in totaal nu bijna 200 blogs geschreven.

Het aantal schrijvers wisselt. Op dit moment zijn er drie schrijvers!

We zijn er trots op dat we al ruim 50 samenwerkingen zijn aangegaan.

Ook samenwerken? Neem even contact met ons op!