Algemeen

Maak de mooiste zonsondergangen mee in je eigen strandhuisje

wooden fence towards the ocean Op het strand van Vrouwenpolder staan verschillende gezellige en praktisch ingerichte strandhuisjes. Ieder strandhuisje is voorzien van een zithoek, een of twee slaapkamers en een badkamer waar je na een lange dag op het strand een heerlijke douche kunt nemen. Het voordeel van een huisje op het strand is dat als ’s avonds iedereen van het strand vertrekt jij lekker mag blijven en nog de hele avond van het strand kunt genieten. Hier maak je de mooiste zonsondergangen mee en geniet je nog uren van het kabbelende water van de Noordzee. Al met al erg leuke huisjes om een vakantie op het strand in te vieren!  

De ideale uitvalsbasis op het strand

De strandhuisjes in Vrouwenpolder bieden een uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie. Zo zit je in een strandhuisje midden in de natuur en geniet je van het strand en de zee zodra je over de drempel stapt. Op het strand aan de Zeeuwse kust is het heerlijk overnachten en geniet je volop van de rust die de natuur en het strand te bieden hebben. Daarnaast heb je een geweldig uitzicht over de zee, waardoor jouw weekend of week in het strandhuisje een geweldige ervaring is.  

Een strandhuisje huren kan het hele jaar door

Een strandhuisje huren in Zeeland kan vrijwel het hele jaar. Voor een strandhuisje is het namelijk altijd mooi weer. Zo geniet je in de zomer van de zon, het warme zand onder je voeten en de verkoelende zee. In de herfst kun je de mooiste strandwandelingen maken en lekker van de frisse lucht in je longen genieten. Ook de lente is ideaal om een strandhuisje te huren. Dan geniet je al van de eerste warme lentestralen op je gezicht en pik je al snel wat lekkere zon uurtjes mee. Zelfs in de winter is een strandhuisje ideaal. Ga lekker uitwaaien tijdens een wandeling over het strand of geniet binnen in je privé huisje op het strand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *