Algemeen

Dit zijn de 5 leukste pretparken om te overnachten

Efteling, Baron 1898, Pretpark, Achtbaan, Vakantie De vakantie komt eraan. Eindelijk tijd om leuke dingen te doen. Een van de favoriete uitjes voor kinderen, is natuurlijk het bezoeken van een pretpark. In Nederland hebben we daar gelukkig ook heel veel van. Maar de pretparken zijn vaak te groot om in één dag alles gezien en gedaan te hebben. Wil je een pretpark met overnachting boeken? Hieronder vind je daarom de 5 leukste pretparken waar je kunt overnachten.

1. De Efteling

De Efteling is het populairste pretpark van Nederland. Het park is enorm, en bevat vele attracties. Het is onmogelijk om alles attracties op één dag te bezoeken, zeker in de zomer wanneer het erg druk zal zijn. Gelukkig biedt het themapark unieke accommodaties om in te overnachten. Zo kun je logeren in Bosrijk, in het nieuwe Efteling Hotel of in vakantiepark Loonsche land. In elke accommodatie ben je gegarandeerd van een sprookjesachtige, magische ervaring.

2. Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen waan je je voor even in Afrika. Spot de Big Five en andere dieren die je in Nederland nooit zou tegenkomen. Heb je na één dag nog niet genoeg gezien? Het Safaripark geeft je de mogelijkheid om te slapen tussen de wilde dieren. Je kunt overnachten in een logde van Resort Beekse Bergen. Als je nog meer het gevoel van de wildernis wilt ervaren, kun je ook in een boomhut of safaritent slapen. 

3. Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand is leuk voor een dagje uit met kinderen, maar nog idealer als je een paar dagen weg wilt. Het unieke aan het pretpark is dat eten en drinken bij de prijs is inbegrepen. Bovendien kun je gebruik maken van één van de vele bungalows die het park te bieden heeft. Ontdek niet alleen het pretpark, maar ook de prachtige Drentse natuur. In de omgeving zijn ook hunebedden te bezoeken. 

4. Slagharen

Het Overijsselse vakantiepark Slagharen is hét pretpark voor avontuurlijke kinderen. Beleef het Wild West avontuur in meer dan dertig attracties. Bovendien bezit het park over een prachtig waterpark, genaamd Aqua Mexicana en waterspeeltuin Sunny Beach. Ook kun je blijven slapen in één van de Wild West vakantiehuizen of een Wigwam Deluxe. Of je kunt je eigen tent of caravan meenemen als je wilt overnachten bij Slagharen. Zo hoef je niet duur uit te zijn voor een overnachting bij dit pretpark. 

5. Duinrell

In attractiepark Duinrell vind je het grootste waterpark van de Benelux. Het waterpark is voorzien van Het Tikibad en heeft talloze glijbanen. Bovendien biedt het park zelf ook nog veertig attracties. Overnachten kan in Duingalows – luxe vakantiehuizen – of luxe lodgetenten. Slaap je liever in je eigen tent of caravan? Dat kan op de camping van Duinrell, waar twaalf verschillende velden te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *