Algemeen

Droompark Schoneveld vervul jouw dromen nu!

Ben jij een liefhebber van Zeeland? De rust, de oneindige mooie uitzichten, de zee, het bos, het wandelen aan het strand. Zoveel moois, Zeeland verveelt nooit. Ga jij ook regelmatig naar deze mooie provincie om jezelf weer helemaal op te laden? Droompark schonenveld, dit is jouw kans om een stukje Zeeland te kopen op een vakantiepark. Op Droompark Schoneveld vind je heerlijke vakantiewoningen die van alle gemakken voorzien zijn. Dit maakt een uitje naar Zeeland nog aantrekkelijker!

Droompark Schoneveld met een geweldige voorzieningen

Als je op Droompark Schoneveld een recreatiewoning koopt, krijg je er verschillende voorzieningen bij. In de wellnessruimtes kom je tot rust met een bezoekje aan de sauna of de speciale infraroodsauna die de boel lakker laat ontspannen. Niet te vergeten de zonnenbank waar je lekker onder kan liggen. Voor gezinnen met kinderen is er meer dan genoeg te beleven. Wanneer het zeewater te koud is neem je een lekkere duik in het binnenzwembad. Er zijn verschillende speeltuinen, een airtrampoline en genoeg ruimte voor een goed potje te voetballen. Heb je geen zin om zelf te koken dan haal je wat bij de snackbar. Een avondje uit eten kan ook nog op een van onze restaurants op het park.

Een uitstekende investering mag het wezen, Droompark Schoneveld is het waard

Een ‘home away from home’ is fijn voor jezelf en bovendien is een eigen recreatiewoning een interessante investering voor in de toekomst. Beleggen in aandelen brengen de nodige risico’s met zich mee en de spaarrentes zijn laag en onaantrekkelijk. Als je toch rendement uit je eigen vermogen wilt, is een investering in een vakantiewoning zeer aantrekkelijk. Met de verhuur van je woning heb je een constante inkomstenstroom en als je je woning in de toekomst wilt verkopen, komt daar vaak een mooi bedrag uit. Zo wordt een vakantiewoning kopen toch erg aantrekkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *