Algemeen

Met de motor op vakantie? 5 dingen om te regelen!

met de motor op vakantie
Hou je ervan om tijdens je vakantie het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren? En hou je van motor rijden? Dan een motorvakantie echt iets voor jou. Het rijden van afstanden richting je vakantiebestemming is met de motor natuurlijk veel leuker. Lijkt jou met de motor op vakantie gaan leuk? Lees dan onze 5 tips betreft de juiste voorbereiding.

Tip 1. Comfortabele motorkleding

Als je met de motor op vakantie gaat dan is het enorm belangrijk om de juiste motorkleding te dragen. Tijdens het motorrijden wil je natuurlijk dat je motorkleding comfortabel zit, zodat op je gemak lange afstanden met de motor kunt afleggen. Ook is het verstandig te denken aan waterdichtheid en ventilatie van de motorkleding die je meeneemt. Wees voorbereid op verschillende weersomstandigheden tijdens je motorvakantie. Ga naar Motorkledingstore.nl/motorkleding voor het bestellen van topkwaliteit motorkleding.

Tip 2. Plan een route

Als je met de motor op vakantie gaat is de reis belangrijker dan de bestemming. Het is daarom belangrijk om van te voren een mooie route te plannen. Vermijd snelwegen en kies mooie plekken uit om te rusten tijdens de reis. Hierdoor geniet je optimaal van het motorrijden en ontdek je onderweg ook nog eens mooie plekken. Het is aangeraden om iedere 3 uur van je reis even kort te rusten.

Tip 3. Check je motor

Als je met de motor lange afstanden gaat afleggen is het belangrijk om je motor even goed te checken. Laat de motor onderhouden of geef zelf je motor een (kleine) onderhoudsbeurt. Dit voorkomt dat je voor verrassingen komt te staan tijdens je motorvakantie. Ook is het belangrijk dat je de banden checkt. Zachte banden zorgt er namelijk voor dat je minder grip hebt en ook onnodig meer brandstof verbruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *