Algemeen

Tips om goedkoop te parkeren op Eindhoven Airport

goedkoop parkeren eindhoven airport
Steeds meer mensen kiezen ervoor om vanaf Eindhoven Airport te vliegen. Het vliegveld is een stuk minder groot en druk dan Schiphol, waardoor veel mensen het fijner vinden om te kiezen voor een vlucht vanaf Eindhoven. Vliegen vanaf Eindhoven Airport wordt door veel reizigers als meer ontspannen gezien.  Met eigen vervoer naar het vliegveld en daar parkeren is vaak het makkelijkst, maar hier komen vaak ook hoge parkeerkosten bij kijken. Echter hoeven de parkeerkosten helemaal niet zo hoog op te lopen. Daarom geven wij 3 handige tips om goedkoper te parkeren op Eindhoven Airport.

Tip 1. Zoek een aanbieding

Het zoeken naar een aanbieding of veiling voor parkeren op Eindhoven Airport is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je goedkoper wilt parkeren. Echter zijn er veel websites waarop je regelmatig enorm goedkope deals voor parkeren op luchthavens tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan Vakantieveilingen en Groupon. Vanaf het moment dat je vlucht geboekt is kan je dus op zoek naar een aanbieding.

Tip 2. Parkeeraanbieders vergelijken

Als je naar het vliegveld rijdt en ter plekke een parkeerplaats zoekt, dan is de kans groot dat je teveel betaald voor het parkeren bij de luchthaven. Het is daarom verstandig om online parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport met elkaar te vergelijken. Rondom de luchthaven in Eindhoven zijn enorm veel parkeerplaatsen met allemaal verschillende parkeertarieven. Als je een goedkope parkeeraanbieder hebt gevonden kun je het beste direct een parkeerplaats reserveren. Zo weet je zeker dat er een plek vrij is op het moment dat je aankomt bij de luchthaven.

Tip 3. Parkeer niet op de luchthaven

De parkeerplaats op de luchthaven van Eindhoven is de duurste optie. Het voordeel is wel dat je direct de luchthaven in kunt lopen. Echter zijn er ook genoeg goedkopere parkeeraanbieders op loopafstand van de luchthaven. Daarom kan je het beste kiezen voor een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *