Algemeen

Ibiza en zijn bijzonderheden

Spoons With Seasonings Ibiza is niet zomaar een bestemming, veel mensen hebben er van gehoord en er gaan uiteraard ontzettend veel mensen naar toe! Op Ibiza zijn er genoeg dingen te doen, van feesten naar lekker heel de dag zonnebaden. Dit op zichzelf staand eilandje aan de Spaanse kust is veel meer dan alleen feesten en zon. Er zijn ook genoeg andere bijzonderheden aan dit eilandje die toeristen aantrekken, beleef Ibiza in al zijn opzichten. In deze blog zullen er een aantal bijzonderheden worden benoemd die vaak aan de toeristen voorbij gaan, maar toch heel speciaal zijn!  

Sluiz interieur- en lifestyle

Ibiza heeft over de jaren veel verschillende namen gekregen van de toeristen en bewoners. Maar dat Ibiza ook wel de concept store van Europa wordt genoemd hoor je niet vaak. Op Ibiza worden er veel nieuwe concepten en producten geboren die in teken staan van de Ibiza Vibe. Vooral op het gebied van interieur en kleding wordt er veel verkocht. Er zijn dan ook veel verschillende winkeltjes te vinden die producten verkopen met de bekende Ibiza Vibe. Dit zijn vooral producten zoals accessoires voor in de woonkamer en vaak losse kledingstukken.Het bezoeken van de Sluiz winkels is dan ook zeker de moeite waard!  

Ibiza buiten het hoogseizoen

Veel mensen kiezen voor zonnige bestemmingen in het hoogseizoen om te kunnen genieten van de zon en de zee. Het wordt dan toch vaak vergeten dat deze bestemmingen ook in de winter tijden ook een zeer aangenaam klimaat hebben. Niet zo zonnig als in de zomer maar toch heel fijn om bijvoorbeeld te wandelen en plaatsen te bezoeken! Het ‘overwinteren’ is dan ook vaak wel een bekend begrip. In plaats van in de zomer op vakantie te gaan, gaan steeds meer mensen in de winter op vakantie om daar ‘de winter door te komen’. Buiten het seizoen op vakantie gaan brengt vooral in Ibiza zeker een aantal voordelen met zich mee. De zonsondergangen zijn namelijk een stuk spectaculairder dan in de zomer! In combinatie met de rust en het lekkere eten kan dit toch de perfecte vakantie voor jou zijn! (daarbij zijn de prijzen ook een stuk beter!)  

De eetcultuur op Ibiza

Het eten op Ibiza is net zo bijzonder en veelzijdig als Ibiza zelf. De bekende concepten zijn er te vinden zoals Tapas en Paella maar er zijn ook een aantal bijzonderheden. Zo is Ibiza een ware hotspot voor veganisten en vegetariërs. Er zijn genoeg restaurants die jou kunnen laten kennismaken met de veganistische en vegetarische keuken. Geweldig toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *