GastblogReistips

Goedkope vliegtickets scoren met PaperFlies.

  Twee Amsterdamse boys waren het helemaal zat. Urenlang waren zij bezig om een goedkoop vliegticket te boeken naar het buitenland. Na de een na de andere gele pagina te zien, vol met vliegticketaanbiedingen en er nog steeds niet uit te komen. Dachten zij dit moet toch beter kunnen? 5 jaar later zijn die twee Amsterdamse boys Founders van PaperFlies. Dagelijks vergelijkt PaperFlies meer dan 1200 reiswebsites om de beste deals van het internet te vinden. Wij hebben de beste tips voor jou op een rijtje gezet hoe je met PaperFlies goedkope vliegtickets kan scoren.
  1. Vind inspiratie op Facebook
Wanneer jij lekker je Facebook feed aan het afstruinen bent. Post PaperFlies dagelijks de beste vliegticketaanbiedingen van het internet op Facebook. Al meer dan 360.000 mensen vinden dagelijks inspiratie bij PaperFlies voor hun volgende bestemming.
  1. Word nieuwsbriefabonnee!
Waarom zelf het internet afstruinen om goedkope vliegtickets te vinden, wanneer er zat mensen zijn die dat voor jou willen doen. Door nieuwbriefabonnee te worden krijg jij dagelijks de beste vliegticketaanbiedingen in je mailbox.
  1. Wis je cookies of ga incognito modus
Door je cookies te wissen of incognito modus te gaan. Weten vliegtuigmaatschappijen niet dat jij al een paar dagen bezig bent met een vliegticket zoeken. Wanneer vliegtuigmaatschappijen dit wel weten schroeven zij de prijzen omhoog, omdat ze denken dat jij aan het eind van het koopproces zit.
  1. Boek op dinsdag of woensdag middag
Waarom zou je op dinsdag of woensdag middag boeken? Nou dan komen alle vliegtuigmaatschappijen met de nieuwste vliegticketaanbiedingen. Wanneer jij al klaar zit ben jij de eerste die van de aanbiedingen kan profiteren.
  1. Vlieg op dinsdag, woensdag of donderdag
Vliegen op de bovenstaande dagen is een stuk voordeliger dan vliegen op de andere dagen van de week. Wanneer je terug wilt vliegen kan je dit het beste doen op zondag, dinsdag en woensdag.
  1. Stel een prijsalarm in
Bij PaperFlies heb je de mogelijkheid om een prijsalarm in te stellen. Weet jij al waar je naar toe wilt en welke datum? Dan is een prijsalarm ideaal. Door je emailadres in te vullen krijg jij een mailtje wanneer de prijs is gedaald. Zo kan jij nog voordeliger naar je volgende bestemming.
  1. Sluit een prijsverzekering af
Iedereen heeft het wel een keer gehad. Je ziet een super goedkoop ticket. Je kijkt de volgende dag weer voor dat ticket en opeens is die een stuk duurder. Bij PaperFlies kan je een prijsverzekering afsluiten. Hierdoor kan je voor een paar tientjes dat goedkope vliegticket voor een aantal dagen vasthouden. Wil jij goedkoop naar je volgende bestemming kijk dan op www.paperflies.com. Bij PaperFlies vind je de goedkoopste tickets van heel het internet. Inspiratie nodig? Kijk dan op de kaart https://www.paperflies.com/inspire. Op de kaart van PaperFlies krijg je een overzicht van de prijzen naar alle bestemmingen op de wereld voor de geselecteerde periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *