Algemeen

Nederland op vakantie

Het vakantieseizoen is weer aangebroken. Dit betekent dat veel Nederlanders eropuit gaan. Of het nou naar binnen- of buitenland is, het is altijd handig om een stevige koffer of reistas mee te nemen om veilig alle spullen te kunnen vervoeren. De meivakantie van 2017 zal waarschijnlijk een van de koudste meivakanties ooit worden. De gemiddelde temperatuur zal naar verwachting tussen de 7,5 graden liggen. Erg vervelend omdat veel Nederlanders tijdens de meivakantie vrij hebben van school of vrij nemen van het werk. Dit betekent dat veel mensen een last minute vakantie zullen boeken naar bijvoorbeeld zuid – Europa. Populaire bestemmingen zijn nog altijd Spanje en Italië, maar ook Portugal is erg in trek. De meivakantie is een uitstekende tijd om er even een weekje tussenuit te gaan voor veel gezinnen. Daarom is het belangrijk om goede koffers voor het hele gezin te hebben. Samsonite is hier een geschikt merk voor. Het assortiment van Samsonite is namelijk zeer uitgebreid en divers. Er zijn stevige grote koffers, gemaakt van hard materiaal. Deze koffers kunnen het best worden gebruikt voor een vliegvakantie in het buitenland. Ook zijn er koffers van stof, voor bijvoorbeeld een vakantie in het binnenland of voor de handbagage. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, het traditionele zwart, blauw of grijs, maar ook kleuren die meer opvallen zoals rood of roze. Je koffer is door deze opvallende kleur gemakkelijk terug te vinden op de bagageband van een vliegveld. Samsonite koffers zijn gemaakt volgens de eisen die de grote luchtvaartmaatschappijen stellen. Dit scheelt dus een hoop uitzoekwerk en stress voordat u op reis gaat. U kunt er eigenlijk vanuit gaan dat uw koffer mee mag in het vliegtuig.

Reistassen

Als u een koffer toch iets te groot of te zwaar vindt, kunt u ook gebruik maken van reistassen. Dit zijn stoffen tassen van verschillend formaat die geschikt zijn voor een weekendje weg of voor de handbagage in het vliegtuig. Doordat de tassen van verschillend formaat zijn, hebben ze vele verschillende gebruiksmogelijkheden. Zo zijn er kleine tassen die u zelf kunt vasthouden en bij u kunt houden in het vliegtuig. Er zijn ook tassen die u mee kunt nemen als koffer, maar ook handvaten  hebben om gedragen te worden. Dit soort tassen kunnen dus mee als handbagage, of in het laadruim van het vliegtuig. De reistassen hebben vele verschillende compartimenten, dit is handig voor telefoon en laptopsnoeren, maar ook voor het bij de hand hebben van reispapieren. Bent u dus van plan om weg te gaan? Vergeet dan niet een koffer of reistas mee te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *