Gastblog

Ik ga op vakantie en…

camper
Ik ga met de auto? De trein? Het vliegtuig? Nee, met de camper! Maar wat is een camper nou precies en welke voordelen zijn er ten opzichte van met de auto op vakantie gaan? Een camper wordt ook wel een kampeerauto genoemd. Je kunt er enige tijd in verblijven mocht je langer onderweg zijn of pech hebben onderweg. Een camper geeft jou het voordeel om in je eigen tempo rond te reizen, want waar ga je heen of is het nog een verassing waar je heen gaat? Wordt de camper ergens in een bos gestald en ga je kamperen of ga je met de camper op de camping staan en houd je daar vakantie en klap je het zonnescherm uit en zet je de barbecue aan, want het kan allemaal.

Het reizen met een camper

Een camper heeft ten opzichte van een auto veel voordelen, de camper is voorzien van een toilet, stroom van accu’s, schoon drinkwatertank en vuilwater tank, vaak twee of drie gaspitten om te koken en de luxere campers hebben zelfs zonnepanelen om stroom op te wekken. Een camper is niet seizoen gericht, je kunt er in de zomer mee op vakantie naar Spanje, Italië of bijvoorbeeld Frankrijk of je trekt rond in een van deze landen of misschien zelfs wel twee van deze landen en je kunt er in de winterse maanden ook mee op wintersport gaan naar bijvoorbeeld Zwitserland of Oostenrijk.

Een andere vakantie

Ga je normaal met het vliegtuig of met de auto op vakantie en wil je nu eens wat anders, je kunt ook eenvoudig een camper huren. Je kunt dan ervaring op doen en achterhalen of campervakanties jouw ding zijn of totaal niet. In dat laatste geval is het fijn dat je de camper gehuurd hebt, want kopen zou dan erg zonde zijn. Als je een camper huurt hoef je, je geen zorgen te maken over het onderhoud of de standplaats. Wil je wel graag een camper kopen en ben je helemaal overtuigt dat campervakanties jouw soort vakanties zijn? Neem dan snel een kijkje op de website van Camperdeluxe.nl!   Op reis en een juridisch geschil? Lees op 123juridischeblog.nl hoe je dit oplost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *