Algemeen

Tips om te parkeren bij Luchthaven Schiphol

Parkeren bij luchthaven Schiphol kan soms een regelrechte ramp zijn. Stelt u zich eens voor: u heeft onderweg file gehad, waardoor u weinig tijd meer heeft om uw vlucht te halen. Vervolgens komt u eindelijk bij het vliegveld aan, maar dan is er nergens meer een parkeerplek. Wat doet u dan? Om die reden is het verstandig om van tevoren een parkeerplaats te reserveren bij het vliegveld. Het parkeertarief van Schiphol kan overigens behoorlijk variëren. Daarom is het slim om ook parkeertarieven te vergelijken. Schiphol parkeertarieven vergelijken zorgt ervoor dat u altijd de voordeligste parkeerplek heeft.

Parkeertarief Schiphol gewoon parkeren

Als u zelf uw auto bij Schiphol gaat parkeren, is het dus slim om eerst een plek te reserveren. Dit kan op twee manieren. De eerste manier is het reserveren van een parkeerplek met shuttle dienst. Als u een plekje heeft gevonden voor uw auto, kunt u direct instappen in een shuttle die u naar het vliegveld brengt. Het basistarief hiervan bedraagt ongeveer 35,00 euro en neemt langzaam toe naarmate u meer dagen weg bent. Per dag wordt het natuurlijk wel goedkoper als u er voor kiest om een langere tijd te parkeren, vergelijk de kosten daarom uitvoerig van te voren.

Valet parking is mogelijk

Het luxe alternatief voor de reguliere Schiphol parkeerplekken heet valet parking. Hierbij hoeft u niet zelf een parkeerplek te zoeken, maar kunt u gewoon uitstappen bij uw terminal. Een speciaal aangestelde chauffeur brengt dan uw auto naar de parkeerplaats. Zo gaat er geen tijd verloren en reist u met een gerust hart. Na de terugvlucht staat er weer iemand klaar om u naar uw auto toe te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *