Algemeen

Wat is valet parking en wat heeft u er aan?

Valet parking, misschien heeft u er wel eens van gehoord. Het is de handige service die u krijgt wanneer u met de auto naar een luchthaven gaat. Als u haast heeft om uw vlucht te halen, is er niets zo vervelend als het zoeken van een parkeerplek. Daar is iets op gevonden: valet parking. Spreek af met een zogeheten valet, en wanneer u dan bij het vliegveld aankomt staat er iemand voor u klaar. U stapt bij de hoofdingang uit en laat het parkeren aan de chauffeur over. Dit heeft als voordeel dat u zelf dus niet naar een parkeerplaats op zoek hoeft en met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Valet Parking Eindhoven Airport

U zult misschien denken dat valet parking alleen beschikbaar is voor Schiphol. Daar is het namelijk meestal zo dat parkeerplaatsen in de buurt van de hoofdterminal allemaal al gevuld zijn met auto’s. Maar ook op relatief kleine vliegvelden is deze service verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld Valet Parking Eindhoven Airport. Met deze service kunt u dus bij aankomst bij het vliegveld direct door. Na de terugvlucht wordt u met de shuttle service weer naar uw auto gebracht.

Valet parking reserveren

Valet parking is een populaire dienst. Zoals het geval is bij alle populaire diensten is het ook bij valet parking slim om van tevoren te reserveren. Het kan voorkomen dat een chauffeur aanwezig bij de terminal, maar het is slimmer om alles van tevoren geregeld te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *