Algemeen

Waar kun je op vakantie in eigen land?

Vakantie in eigen land is een trend die steeds meer aan het groeien is. Op Wandergreen zie je bijvoorbeeld de pareltjes van de natuur. Mooie en degelijke huisjes midden in de natuur. Ook zijn veel van de vakantiewoningen duurzaam gebouwd. En als je bij jezelf in de buurt een vakantie boekt draag je nog meer bij aan een beter milieu. Vooral de Waddeneilanden en de Veluwe zijn natuurlijke omgevingen in eigen land.

De pareltjes van Nederland

Als inwoner van Nederland ga je vaak naar het buitenland. Maar dit is niet langer meer nodig. Wij hebben in ons eigen land ook meer dan 21 nationale natuurparken. Ook hebben we steeds meer huizen midden in de natuur waar je heerlijk tot rust komt. En we zien ook dat er steeds meer eco-hotels komen waar je kunt logeren. Ga je met het hele gezin dan zijn er zelfs energieneutrale chalets waar je heerlijk kunt vertoeven.   Onherkenbaar Vrouw Met Hond Rusten In Gezellige Slaapkamer  

Duurzame vakantiewoningen en eco-hotels

We hebben verschillende soorten duurzame vakantiewoningen. Een van de populairste is het energieneutrale vakantiehuis deze zijn bijvoorbeeld uitgerust met zonnepanelen zodat iedereen het hele jaar stroom heeft. Maar ook heb je eco-hotels waar de verlichting niet continue aan hoeft te staan in een dure lobby. Hier heb je vaak een receptie en zul je de rest van de tijd in de omgeving of op je hotelkamer jezelf moeten vermaken. Dan zijn er ook nog natuurhuisjes midden in de natuur waar je lekker een week of misschien wel langer kunt logeren.   Gratis stockfoto met avontuur, backpacker, bladeren

Logeren in de natuur

De populariteit van logeren in de natuur is steeds meer aan het stijgen. Met de dagelijkse prikkels van de mobiele apparaten die we hebben zijn we ook wel eens toe aan rust. De natuur is dan bij uitstek een ideale vakantieplek voor jou en je gezin. Ook kun je eens naar een wikkelhouse gaan. Het is een geheel nieuw concept wat gemaakt is van recyclebaar karton. Deze woningen zijn net zo goed voorzien van alle luxe maar je draagt bij aan een beter milieu.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *