Algemeen

Het huren van een camper in Australië

Photo of a Kangaroo on Road Het is ideaal om een camper te huren zodat je op vakantie niet gebonden zit aan één plek maar juist naar verschillende plekken kan gaan. Het reizen per camper is gemakkelijk omdat je letterlijk een huis op wielen hebt en dus overal een slaapplek hebt. Je bent niet afhankelijk van een hotel of huis. Australië is een bijzondere plek om op vakantie te gaan. Het heeft namelijk bruisende steden en ook prachtige stranden. Camper huren Australië is dus zeker een aanrader! Benieuwd waarom en wat Australië te bieden heeft? Lees dan snel verder!  

Outback

  Wat echt aan te raden is in Australië is het rode hart, de Outback. Dit is een kilometers lange rode woestijnvlakte waar niemand te bekennen is. Dit is heel mooi om te doen met de camper! Wees hiervoor wel goed voorbereid want juist omdat hier niemand te bekennen is moet je zorgen dat je genoeg benzine, reserve onderdelen en genoeg drinkwater en eten hebt.  

Whitsundays

  Dit zijn de tropische eilanden aan de kust van Queensland. Whitsundays bestaat uit 74 eilanden en ik zou van te voren goed nadenken welke je graag wilt bezoeken. Hamilton Island en Hook Island raad ik zeker aan! Hamilton Island ligt in het hart van Whitsundays, hier zijn veel toeristen en dit is zowel de opstapplek om een zeilcruise te doen over het Great Barrier Reef. Hook Island is mijn favoriet omdat je hier prachtig kan duiken en snorkelen. Wanneer je hier van houdt, moet je hier zeker naar toe!  

Overnachten

  In Australië zijn nog veel meer mooie plekken die je kan bezoeken maar Outback en Whitsundays raad ik het meeste aan. Om te overnachten met de camper kan je terecht bij nationale parken en campings. Het is slim om vooral in de zomer bij sommige plaatsen wel te reserveren want het kan namelijk druk zijn. Een camper huren kan gemakkelijk bij Travelhome camperreizen!        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *