Algemeen

Deze 5 bestemmingen moeten op jouw bucketlist staan

met de motor op vakantie
Vakanties boeken is altijd alweer een leuke bezigheid op zich. Je kunt al helemaal wegdromen bij de bestemming die je voor je ziet. Toch is de keuze daardoor niet altijd even gemakkelijk. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Om het je wat gemakkelijker te maken is het in ieder geval goed om deze vijf bestemmingen op je bucketlist te zetten.

1. Marrakech

Marokko is een topland om op vakantie te gaan. Marrakech is van alle bestemmingen in het land misschien wel de meest aantrekkelijke. Een stedentrip, maar dan wel op een hele bijzonder manier. Om hier goed voorbereid naartoe te gaan is het wel slim om veel tips en informatie te verzamelen. Dat doe je bijvoorbeeld via blogs zoals Travelgek. Daar kan je veel waarde van hebben.  

2. Seoel

  Zuid-Korea was in 2018 de gastheer van de Olympische Spelen. Dit was weliswaar in PyeongChang, maar zoals altijd zet een dergelijk evenement het gehele land in de schijnwerpers. Seoel was daarbij al enige tijd in opkomst. Dit is dus het moment om te gaan. Je kunt hier Azië op zijn modernst beleven, maar wel met een westers tintje. Ideaal om te doen dus.

3. Leipzig

Wil je liever wat dichter bij huis blijven? Leipzig wordt al jaren Berlijn, maar dan beter genoemd. De stad wordt ook steeds populairder. Dus wie slim is gaat nu, voor er geen doorkomen meer aan is, zoals bijvoorbeeld juist in Berlijn het geval is. Ook voor Leipzig zijn de nodige tips geschreven. Goede reistips zijn immers altijd welkom. Grijp dus nu je kans.    

4. India

India is een bijzonder land dat een geheel eigen plek in de wereld inneemt. Het is niet echt Aziatisch, het is niet Europees, maar heeft wel veel invloeden en het is niet Afrikaans, maar het heeft er wel een oorsprong. Al deze culturen en stromingen samen zorgen voor een zeer aparte mix. Dit geldt zowel in de steden als meer het land in. India is bovendien zeer uitgestrekt.

5. IJsland

Ten tijde van de economische crisis was IJsland één van de verschoppelingen van Europa. De bevolking greep dit moment aan om het land op alle mogelijke manieren grondig op te knappen. Dat heeft ertoe geleid dat het nu één van de hipste landen op de wereld is geworden. De hoogste tijd om er eens heen te gaan dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *