GastblogReistips

Een zonnige vakantie in Curacao

Curaçao is de tropische droom van iedere vakantieganger: prachtige stranden, helder water en een heerlijke warmte het hele jaar door. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 30 graden, en met een constante zeewind wordt het er nooit te benauwd. Maar Curaçao heeft nog een groot voordeel ten opzichte van andere vakantiebestemmingen: je kunt er gewoon Nederlands praten. Een ideale bestemming voor de Nederlander die er eens lekker tussenuit wil, zonder dat het niet meer als thuis voelt. Vliegtickets naar Curaçao Vliegtickets vanuit Schiphol naar Curaçao zijn heel gemakkelijk online te boeken. Dit kan je doen op de site van de luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en TUI, maar ook via mediators zoals Zonnig Curaçao. Je kan daarbij zelf je vliegtijden kiezen. Houd er wel rekening mee dat je vlucht 8 tot 9 uur duurt, en dat er sprake is van een tijdsverschil tussen Nederland en Curaçao. Er zijn drie grote luchtvaartmaatschappijen die van Amsterdam naar Curaçao vliegen: KLM, Airberlin en TUI. Welke maatschappij je het beste kunt nemen hangt af van de tijd van vertrek, het aantal mensen waar je mee reist en je maximale budget. Lastminute tickets Veel luchtvaartmaatschappijen bieden de laatste tickets in een vliegtuig voor een sterk gereduceerde prijs aan. Dit doen ze om zeker te zijn dat het vliegtuig zoveel mogelijk gevuld wordt. Maak hier gebruik van door last-minute je kaartje te boeken, als je op de bonnefooi op vakantie gaat. Accommodaties Online zijn er een grote hoeveelheid aan sites die je kunnen helpen met het uitkiezen van een goed hotel voor een spectaculair Vakantie Curacao. Bijvoorbeeld ZonnigCuracao.nl, die een gratis hotelchecker aanbiedt aan alle toekomstige reizigers. Daarbij kun je de hotels filteren op accommodatietype, locatie, tijd van het jaar en minimum- en maximumprijs. Er worden zowel hotels, hostels als appartementen aangeboden.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *