Gastblog

Valet parking bij Schiphol

Schiphol biedt verschillende parkeerregelingen aan waaruit je zou kunnen kiezen. Sommige van ze bieden meer dan alleen een parkeerplek voor je auto. Valet parking Schiphol is er één daarvan. Hierbij hoef je niet zelf je auto te parkeren. Iemand anders doet dat voor jou. Wanneer je gebruik wilt maken van Valet Parking, moet je eerst een afspraak online maken. Als je plannen veranderen, moet je dat tot hooguit 24 uur van tevoren doorgeven. Wil je Valet Parking binnen 24 uur voor je vertrek reserveren, dan moet je de Schiphol Valet Parking servicebalie opbellen. De dag dat je op reis gaat, rij je je auto zelf naar het vliegveld. Voordat je vertrekt moet je de parkeergarage opbellen en vertellen dat je op weg bent. Bij de terminaal aangekomen handig je je sleutels over aan de chauffeur, die je auto dan naar het parkeergarage rijdt en je auto voor je parkeert. Jij loopt dan met je bagage naar binnen en wacht tot het tijd wordt om te vertrekken. Wanneer je terug bent, staan de sleutels voor je klaar en wacht je auto buiten op je. Als je een elektrische auto hebt, wordt het voor je opgeladen. Verder zijn er ook diensten waarvan je gebruik kunt maken, zoals je auto laten wassen. Door Valet Parking te gebruiken bespaar je tijd en hoef je niet vanuit het parkeerterrein te lopen of gebracht te worden naar het vliegveld. Je hoeft dus ook niet met je bagage te sjouwen. Maak dus de volgende keer gebruik van de Valet parkeren Amsterdam airport service. Toch liever een goedkopere optie? Schiphol heeft diverse parkeergarages en arrangementen waaruit je zou kunnen kiezen wanneer je je auto tijdens het reizen bij hun wilt laten. Allemaal hebben ze verschillende prijzen en meestal kosten de speciale arrangementen ietsje goedkoper. Maar wat is nou het goedkoopste manier van parkeren bij Schiphol? Schiphol Smart Parking is het voordeligst manier van parkeren. Hier krijg je de scherpste tarieven van Schiphol. Bij P3 kun je middellang en lang parkeren. Je kunt kiezen om je auto onoverdekt te parkeren of om het in de garage te plaatsen. Het ligt een beetje verder weg dan P1 en P2, maar om de 10 minuten komt er een snelbus langs die je binnen 5 minuten naar het vliegveld brengt. Wanneer je terug bent van je reis wordt je op dezelfde wijze gebracht naar het parkeerterrein. Wanneer je ervoor kiest om je auto in de garage te plaatsen, kun je dat doen voor maar een paar Euro’s meer. Je bagage neem je niet met je mee wanneer je gaat parkeren. Die laadt je uit bij de daarvoor bestemde Drop-Off voordat je je auto parkeert. De prijs van Smart Parking is variabel aan de tijd van het jaar. Tijdens de zomermaanden kunnen tarieven wel met 80% oplopen. Als je verzekert wilt zijn van een parkeerplaats, dan moet je tenminste 1 dag van tevoren een plaats reserveren. De tarieven zijn het laagst wanneer je ver van tevoren reserveert. Je ziet dus dat je met P3 best goedkoop kan parkeren bij Schiphol. Wees vooral vroeg met je reservering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *