Gastblog

Veilig je auto parkeren tijdens je vakantie

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat vanaf Eindhoven airport, wil je natuurlijk graag zeker weten dat je auto veilig staat. Gelukkig is die optie er. Op en rondom Eindhoven airport zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je auto te parkeren. Zo kun je je auto recht voor de terminal parkeren, waardoor je nooit meer je vlucht mist. Ook kun je iets verder weg parkeren, daar zitten wat minder kosten aan verbonden maar is nog steeds heel dichtbij de terminal. Een voordeel van parkeren bij Eindhoven airport is dat je met eigen vervoer naar het vliegveld kunt, je hoeft dus geen vrienden in te schakelen om je te brengen en te halen.  

Meerdere mogelijkheden

Je kunt dus je auto gewoon direct bij Eindhoven airport parkeren, maar je kunt ook kiezen voor één van de vele shuttlediensten die rondom Eindhoven airport te vinden zijn. Wel is het belangrijk om van tevoren goed research te doen naar het bedrijf waar je van plan bent je auto te stallen, want er zitten ook een paar illegale bedrijven tussen. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn om terug te komen van vakantie en te horen dat je auto is ingenomen omdat je op een illegale locatie stond. Wil je zeker zijn dat je legaal parkeert, dan kun je het beste kiezen voor parkeerplekken die direct met Eindhoven airport verbonden zijn. Dat staat altijd duidelijk aangegeven.  

Goed betaalbaar

Omdat Eindhoven airport geen heel groot vliegveld is, zijn de parkeerkosten lager dan bij de grotere vliegvelden in binnen- en buitenland. Het is dus voor iedereen die met het vliegtuig op vakantie gaat betaalbaar om de auto op Eindhoven airport te parkeren. Dit scheelt veel stress, omdat je niet met de trein hoeft die vertraging kan hebben of, nog erger, helemaal niet rijdt.   Bron: http://eazzypark.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *