Algemeen

Uw vakantie op een bungalowpark Limburg

Uw vakantie op een Bungalowpark Limburg Vakantie in Limburg Als Nederlander moet je gewoon een keer op vakantie in de provincie Limburg. En dan met name Zuid-Limburg. Deze streek leent zich voor een prachtige vakantie in een natuurrijk gebied waar genoeg te beleven valt. En dat gewoon in eigen land. Om uit een van de bungalowparken Limburg te kiezen om uw vakantie door te brengen moet u natuurlijk weten wat een park u te bieden heeft. Schin op Geul, Bungalowpark Limburg is prachtig gelegen in het zuiden van de provincie. Vanaf het park heeft u al een geweldig uitzicht van het Limburgse heuvelland dat u tijdens uw vakantie kunt gaan verkennen. Of u nu liever alle steden in de buurt zoals Maastricht en Aken bezoekt of u zich alleen in de natuur wilt bevinden, er is in dit gebied voor ieder wat wils. Uw Vakantiebungalow in Zuid-Limburg Voor uw vakantieverblijf in Limburg heeft u op Bungalowpark Schin op Geul maar liefst keuze uit 14 verschillende accommodaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Roos Royal 10 wanneer u met een wat grote gezelschap op vakantie naar een van de Bungalowparken in Limburg wil. In dit vakantiehuis komt u helemaal tot rust in uw eigen infrarood sauna of bij de houtkachel terwijl u samen een film kijkt of spelletjes speelt. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Bent u alleen met het gezin op vakantie dan kunt u ook kiezen voor een knusser verblijf, zoals de Lelie Royal 4. Ook in deze accommodatie kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals een vaatwasser, flatscreen tv, gratis wifi en een infrarood sauna. Huisdieren toegestaan is bij te boeken als voorkeur. Faciliteiten van het Bungalowpark in Limburg Bungalowpark Schin op Geul beschikt over meerdere faciliteiten die ideaal zijn tijdens een familievakantie. Voor kinderen zijn er verschillende leuke activiteiten te beleven op het park, zo kunnen ze zich heel het jaar door vermaken in de indoor speeltuin. Ook is er in de vakantieperiodes aan animatieteam aanwezig. Ze organiseren allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Zo wordt er geknutseld, is er een kindertheater en kunnen de kinderen meedoen met verschillende speurtochten en sport- en spelactiviteiten. De kinderen hoeven zich dus zeker niet te vervelen. Wilt u graag iets met het hele gezin op het bungalowpark in Limburg doen, dan kunt u ook gaan bowlen, een heerlijk hapje eten, fietsen huren en de omgeving verkennen of lekker gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs in Gulpen. Hier gaat u zeker een fijne vakantie in Limburg beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *