Algemeen

Voordelig vliegen naar Londen

Stedentrips zijn zeer populair. En waar sommige steden minder populair zijn vanwege politieke omstandigheden of dreigend terreur, zijn andere juist hot op dit moment. Het is gebleken dat de oudere reiziger graag de cultuur en historie proeft in Europese hoofdsteden als Boedapest en Praag. Jongeren gaan graag shoppen of een weekendje lekker feesten in bijvoorbeeld Barcelona of Milaan. En dan is er een stad waar je naast shoppen en stappen nog een bezigheid hebt waar vooral mannen van houden. Londen, het Mekka voor de echte voetballiefhebber. Het aantal profclubs is hier niet op een hand te tellen, dus elk weekend is er wel een leuke wedstrijd om te bezoeken. Zo zijn er nog wel meer redenen om te kiezen voor de Engelse stad. Enkele voorbeelden op een rij.

Vliegtickets goedkoop

Dat de vliegtickets naar Londen goedkoop zijn is natuurlijk niet zo vreemd. Het is geen wereldreis om naar de andere kant van de Noordzee te gaan. Maar er zijn wel zeker nog fikse verschillen als je de betreffende aanbieders van vliegtickets met elkaar vergelijkt. Er vallen tientallen euro’s te besparen op een vliegticket als je maar goed zoekt op het internet.

Voetbalhoofdstad van Europa

Zoals gezegd is er in Londen elk weekend wel een topwedstrijd om te gaan bezoeken als je van voetbal houdt. Clubs als Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur hebben allemaal deze stad als thuisbasis. Een bezoek aan een van deze stadions is zeer de moeite waard. Waar ter wereld wordt het voetbal op zo’n intense manier beleefd als in Engeland. De supporters zingen hier de clubliederen de hele wedstrijd lang en zich gedragen doet iedereen altijd netjes.

Stappen in Londen

Ook heeft Londen een groot aanbod als het om uitgaan gaat. Of je nu houd van gezelligheid onder het genot van een koud biertje of stevig uit je dak gaan, deze stad heeft het. Sfeervolle pubs en excentrieke clubs waar populaire DJ’s uit de hele wereld komen draaien vind je hier volop. Dus benieuwd geworden? Ga dan eens op citytrip naar Engeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *