Algemeen

Deze kleding neem je als man zeker mee op een zonvakantie

kleding mee op zonvakantie Ook als man zijnde wil je goed en stijlvol voor de dag komen op vakantie. Wellicht doe je er niet zolang als je partner over om je koffer in te pakken, maar ook jij wilt graag modieuze kleding meenemen op vakantie en geen kleding tekort komen. Hieronder enkele soorten kleding die je als man zijnde zeker mee moet nemen op zonvakantie. 

Sokken

Ga je een hike lopen of een dag slenteren in een stadje? Dan is het niet altijd lekker om de gehele dag op slippers te lopen. Zorg er daarom ook voor dat je (sneaker)sokken meeneemt als je op zonvakantie gaat. Door korte sokjes mee te nemen, zorg je ervoor dat ze niet boven je sneakers uitkomen en loop je er lekker modieus bij. 

Ondergoed

Uiteraard wil je graag voldoende boxers of onderbroeken meenemen op vakantie. Zeker als het erg warm is zal je veel in je zwembroek lopen, maar zul je ook sneller zweten als je in ondergoed loopt. vandaar dat het van belang is om, naast je zwembroek, ook genoeg ondergoed mee te nemen op zonvakantie. 

Schoenen

Naast slippers voor de warme dagen, is het ook lekker om stevige schoenen mee te nemen als je een dagje gaat slenteren door een stadje of een stevige wandeltocht gaat maken. Neem daarom ook altijd sneakers of makkelijke schoenen mee op zonvakantie. Ook een paar nette schoenen komt altijd van pas als je op chic gaat lunchen of dineren, maar is niet perse noodzakelijk. 

(zwem)broek en shirts

Voldoende korte broeken en shirts zijn onmisbaar in je koffer. Als het ’s avonds afkoelt, zorg dan ook voor een vest of trui om over je T-shirt heen te kunnen dragen. Kies voor neutrale T-shirts en T-shirts met kleur. Zo kun je zelf kiezen wat je aantrekt bij welke gelegenheid. Voor een nette gelegenheid kun je een nette heren polo meenemen. Neem ook enkele korte broeken mee in diverse kleuren, zodat je elke dag eenvoudig je outfit kunt samenstellen. Is het in het land waar je vakantie gaat vieren gebruikelijk om tijdens het diner een lange broek te dragen? Neem deze dan uiteraard ook mee in je koffer. 

(kort) overhemd 

Ga je ’s avonds graag wat netter gekleed? Zorg dan voor een aantal overhemden met korte of lange mouwen. Deze kun je eenvoudig combineren met een korte broek en sneakers of slippers, maar je zorgt er wel voor dat je er net even iets netter bij loopt op bepaalde momenten, zoals ’s avonds tijdens het diner of ’s middags tijdens de lunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *