Algemeen

3x Waarom een sloep kopen een goed idee is

sloepen Je wil graag een sloep kopen, heb je dan ook gedacht aan de aluminium sloepen die je worden aangeboden? Het beste wat je kunt doen is op je gemak rondkijken, want moet het echt nieuw zijn voor je of is tweedehands ook goed? Het voordeel van tweedehands is dat je veel goedkoper uit gaat zijn en dat is wel een goede keuze om er achter te komen of het echt wat voor je is. Je kunt wel ineens de hoofdprijs betalen, maar wat als je na twee keer varen denkt dat het niets voor je is? Dan moet je het weer verkopen, daarom kun je beter wat minder geld uitgeven en het dan rustig ervaren. Mocht je het dan echt leuk vinden kun je alsnog een nieuwe sloep kopen toch?   

Oriëntatie en kiezen maar… 

Ga eens een kijkje nemen bij Navalia Boten welke boten er momenteel zijn. Kijk jij er ook al eens naar uit om met je vrienden of familie lekker het water op te gaan? Je kunt zo veel dichter bij elkaar komen. Ook kan het met je team, zo kom je ook eens nader tot elkaar buiten het werk om. Wil je de band met iemand verbeteren? Ook dan is varen goed, telefoon weg en samenwerken en ontdekken hoe het is op het water. Veel mensen maken hier gebruik van om een ander beter te leren kennen, of op een andere manier te leren kennen.

Dus waarom is een sloep kopen een goed idee?

  1. Om meer tijd met elkaar door te brengen. Je kunt vrienden en familie uitnodigen om mee te gaan. Het is wat anders dan bij iemand thuis zitten, dan pak je al sneller je telefoon of ga je wat anders doen. In een sloep ben je op elkaar aangewezen en geniet je nog meer van en met elkaar. 
  2. Om dichter bij elkaar te zijn, even geen telefoon en dingen die moeten. Je bent op elkaar aangewezen en gaat er samen een leuke vaart van maken. 
  3. Onthaasten, even tijd om echt te ontspannen, weg van alles wat moet. Gewoon lekker op het water zijn met mensen waar je van houdt om zo tot rust te komen samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *