Gastblog

Wil je contact houden met het thuisfront tijdens je vakantie? Zo doe je dat!

Je gaat met het hele gezin op vakantie of misschien wel voor het eerst alleen met vrienden op vakantie. Je wilt natuurlijk wel contact hebben met de mensen die in Nederland zijn gebleven. Wat is nu een handige en goedkope manier om te laten weten hoe je het op vakantie hebt.

Ouderwets een kaartje sturen

Om te laten weten hoe het met je gaat en hoe leuk het wel niet is op je vakantie kan je voor de ouderwetse manier gaan en een kaart sturen. Een handgeschreven kaart laat zien dat je moeite hebt gedaan om de kaart te kopen, te schrijven en te versturen. Ook is een kaartje versturen heel persoonlijk. Een handgeschreven kaart is een tastbare herinnering. Een mail of een appje ben je de volgende dag alweer vergeten. En misschien krijg je wel een kaartje terug. Dat zou leuk zijn!

Een prepaid simkaart

Een prepaid simkaart is ook een handige en goedkope oplossing. Het is namelijk zo dat je verschillende prepaid bundels kunt kopen. Denk hierbij aan belbundels, sms bundels of databundel. Schaf een bundel aan wat bij jouw past. Bel je veel of gebruik je alleen maar internet? Deze bundels kan je ook allemaal met elkaar combineren. Met een prepaid simkaart heb je ook grip op je kosten, je kan opwaarderen hoeveel jij denkt dat je nodig gaat hebben. 

Mailen

Een e-mail sturen is wel wat minder persoonlijk, maar ook het goedkoopst. Er zijn vast genoeg internetcafés in de buurt waar je even op de computer kan om een mail te versturen. Denk er wel aan dat misschien niet iedereen zijn mail dagelijks checkt. Dus als het een dringend bericht is zou je die beter per telefoon kunnen vertellen. Er zijn genoeg manieren om contact te kunnen houden met het thuisfront en je hoeft dus niet bang te zijn dat je niemand kan bereiken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *