Gastblog

7 prachtige eilanden om te huren

Ontsnappen aan massatoerisme? Huur dan een eiland samen met je vrienden. Grandlife zet er een aantal op een rijtje: van een luxueus verblijf met eigen helikopterlandingsbaan tot tropisch eiland omringd door glashelder water.

1. Wellesley Island (New York), VS

Dit privé-eiland ligt op Lake of the Isles, dat bekend staat om zijn buitengewone warme watertemperaturen. Na een dagje zwemmen kunnen de gasten ontspannen op het terras en genieten van een prachtig 360-graden-uitzicht.

Prijs vanaf: 350 euro voor 8 personen. Hierbij krijg je 3 slaapkamers.

2. Cherry Island Canada

Deze peperdure cottage ligt op een 4 hectare privé eiland in Ontario’s Muskoka Lakes Region. Hier is het mogelijk om een rondvaart te maken in een eigen pontonboot.

Prijs vanaf: 435 euro voor 18 personen. Hierbij krijg je 6 slaapkamers.

3. Little Harvest Cay, Belize

Dit prachtige eiland genaamd Little Harvest Cay kan je met 14 personen afhuren voor 112,21 euro per persoon per nacht. Hierbij krijg je je eigen eiland, en een boot, chauffeur, fulltime personeel, watersportuitrusting en een adembenemend uitzicht op het Mayagebergte.

Prijs vanaf: 1.571 euro

Voor: 14 personen, 5 slaapkamers

4. Royal Belize

Klaar voor het avontuur van je leven, samen met familie of vrienden? Voor 253,83 euro per nacht (p.p.) kun je met een groep van 18 dit prachtige eiland in Belize afhuren. Hierbij heb je onbeperkte toegang tot kajakken, snorkelen en paddel boards.

Prijs vanaf: 4.569 euro

Voor: 18 personen, 5 slaapkamers

5. Bird Island, Belize

Je stapt letterlijk even uit de realiteit wanneer je op Bird Island in Belize aankomt. Het eiland is gelegen in het midden van een koraalrif met een prachtig zeeleven, kristalhelder water en het hele jaar door mooi weer.

Prijs vanaf: 258 euro

Voor: 4 personen, 3 slaapkamers

6. Eiland op de Filipijnen

Het eiland Ipil Waterfront is verborgen in het hart van Palawan, een archipel met 1.780 eilanden in de Filippijnen. Op dit eiland zijn er schitterende witte stranden en heb je een geweldig uitzicht op torenhoge kliffen.

Prijs vanaf: 612 euro

Voor: 7 personen, 3 slaapkamers

7. Marathon Shores, (Florida), VS

East Sister Rock Island is perfect gelegen in het hart van de Florida Keys. Vanaf het vasteland hoef je maar drie minuten met de boot om het eiland te bereiken. Ook een optie: je per helikopter laten vervoeren.

Prijs vanaf: 812 euro

Voor: 8 personen, 3 slaapkamers

Foto credits: Tripadvisor

Een gedachte over “7 prachtige eilanden om te huren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *