Gastblog

Center Parks bungalows

bungalow_centerparcs
Center Parcs beschikt over diverse vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Alleen al in Nederland is er keuze uit 9 verschillende parken. Bij Center Parks huur je een bungalow naar keuze voor iedere smaak en luxeniveau, of kies je een cottage met een bijzondere thematiek. Alle soorten cottages zijn midden in de natuur gelegen en beschikken over veel privacy. De standaard cottages De standaard cottages zijn in 3 luxeniveaus uitgevoerd. Het model comfort beschikt over alle basisbenodigdheden voor een ontspannen vakantie. Een prima bed, fijne badkamer en volledig ingerichte keuken geven veel comfort voor een prima prijs. De premium cottages beschikken over meer luxe zoals een tweede televisie op de slaapkamer en een vaatwasser. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt. De VIP-modellen zijn zeer luxe uitgevoerde bungalows met onder anderen een eigen sauna, flatscreen TV met home cinema set en verse broodjes aan de deur voor het ontbijt. Bijzondere bungalow types Alle bijzondere bungalows zijn voorzien van een trendy inrichting en zijn volledig ingepast met de natuurlijke omgeving. Via grote tuindeuren wordt de tuin bij de woonkamer getrokken. Ook deze bungalows beschikken over een comfort klasse, met flatscreen tv, ligbad en vaatwasser, en een premium uitvoering met een tweede televisie en home cinema set en dvd speler. VIP bungalows zijn voorzien van alle luxe, een privésauna en ontbijtservice aan de deur. Thema overnachtingen Naast de reguliere bungalows beschikt Center Parks over bijzondere accommodaties. Informeer bij de individuele bestemming naar de mogelijkheden van onderstaande voorzieningen. De Pony cottages zijn gelegen aan de rijbak van de pony’s waarbij de kinderen een eigen pony tijdens het verblijf kunnen verzorgen. De luxe woonboten zijn gelegen aan een eigen privé eiland. Het boomhuis is voorzien van een terras tussen de boomtoppen en voorzien van een luxe keuken en rainshower. De Jungle Cabana laat je ‘back to basic’ logeren in een echt oerwoud. Op de privéveranda ontbijt je tussen de tropische flora en fauna. Speciale mogelijkheden voor een verblijf met jonge kinderen De kindercottage is volledig aangepast aan jonge, spelende kinderen. Een speelhut met glijbaan en mini theater laten alle kinderdromen uitkomen. De avonturen cottage combineert het hoge niveau van voorzieningen met avontuurlijke verassingen en zelfs geheime doorgangen in de speciaal gedecoreerde kamers, terras en badkamer. Het koninkrijk der sprookjes cottage is voorzien van kasteelmuren. Hier kan je zomaar een draak ontmoeten en ‘s-nachts naar de sterren kijken. In de dieren uit het bos cottage is iedere kamer voorzien van een eigen dierenthema. Boek nu jouw Center Parcs vakantie met extra korting! Bekijk de Center Parcs actiecodes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *