Algemeen

Wat is sleep, park & fly?

1airport
Sleep, park & fly is een concept dat is ontstaan uit de vraag en ervaring bij het planen van een reis. Voor reizigers die naar de luchthaven vertoeven met eigen vervoer en die van ver weg komen is er oplossing om altijd op tijd en uitgerust je reis incheck te doen. Je auto parkeren bij het hotel vlak bij de luchthaven, overnachten in een hotel en de andere dag vliegen daar staat park, sleep and fly voor. Dit is de ideale oplossing als je heel vroeg in de morgen moet vliegen of ver vanaf Schiphol woont. Park, sleep and fly betekend letterlijk parkeren, slapen en vliegen. Rondom Schiphol zijn er een heleboel hotels die dit aanbieden, je boekt de nacht voordat je op vakantie gaat een kamer in een van deze hotels. Je parkeert dus je auto bij de parkeer garage van het hotel. Stel je moet de andere morgen om 8 uur vliegen, dan geef je dit door bij het hotel. De shuttle service van het hotel brengt jou vervolgens naar Schiphol en je auto blijft de gehele vakantie bij de parkeer ruimte van het hotel staan. Zodra u terug bent op Schiphol staat de shuttle service klaar om u terug naar de auto te brengen. Het meest voordelige hiervan is wanneer je met je eigen auto naar schiphol moet en je goed wilt besparen op parkeer kosten, de reden en het concept hiervan is om je voertuig gratis te laten parkeren voor een x aantal dagen met 1 overnachting. Je ben dan op tijd voor de incheck, goed uitgerust en veilig geparkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *