Algemeen

Waarom je op vakantie moet naar Curaçao

Curaçao, het prachtige caribische stukje Nederland. Op dit fijne eiland is vakantie vieren echt een feestje. Er zijn hier talloze witte stranden te vinden, genoeg keuze om een lekker hapje te eten en prachtige natuur. Als je goed zoekt dan is Curaçao ook echt een goede bestemming voor een goedkope zonvakantie. We hebben hier nog meer reden om naar Curacao op vakantie te gaan gemakkelijk op een rijtje gezet!  

Fuikdag

Elke eerste zondag van het nieuwe jaar is het weer zover, Fuikdag! Alle bootjes in de buurt van Curacao vinden elkaar in de Fuikbaai voor het leukste feest van het eiland. Goeie muziek, een relaxte sfeer, heerlijk drankjes en top weer. Dat is fuikdag. Het is aan te raden om tijdig een boot te huren, maar je kunt ook last minute een plekje regelen op  Ook zijn er een hoop Nederlanders te vinden op de boten, een groot feest dus!

Verschillende soorten accommodaties Mocht je geen zin hebben in een doorsnee hotel of appartementencomplex, dan zijn er op dit eiland genoeg alternatieven!  Een huisje aan het strand, slapen bij locals, relaxen in een heerlijk resort of last minute in een knusse bungalow slapen. Alles kan hier! Zo richt je je vakantie in zoals jij dat wilt!   

Natuur

Op Curaçao is een enorm breed aanbod van de meest prachtige natuur. Zo zijn er verschillende nationale parken te bezoeken zoals Watamula Nationaal Park en Christoffel Nationaal Park, hier kun je ook de mooie Christoffelberg beklimmen en van het panoramische uitzicht genieten. We mogen zeker niet de heerlijke lagunes vergeten zoals Grote Knip en Kleine Knip, hier geniet je van de azuurblauwe zee en de parelwitte stranden op een rustig strand, ideaal!  

Snorkel bestemming

Als je niet alleen maar op het strand wilt bakken of aan het zwembad wilt luieren, biedt Curaçao de ideale gelegenheid om te snorkelen of te diepzeeduiken. Het prachtig heldere water en de aangename zee temperatuur zijn een top combi. Playa Piscado is in het bijzonder een echte must see voor de liefhebbers van de onderwaterwereld, hier kun je namelijk dichtbij de groene zeeschildpad zwemmen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *