Algemeen

5 must do’s op Curaçao

curacao-3934624_960_720
Ben je klaar met het Nederlandse weer en al op zoek naar vakantiedeals naar de zon? Dan is het zeker de moeite waard om Curaçao te overwegen als bestemming! Curaçao is een droombestemming voor velen en dat is natuurlijk niet zomaar. Hagelwitte stranden, helderblauw water en kleurrijke dorpjes maakt Curaçao prachtig zoals ze is. Als je niet teveel wilt uitgeven, geen probleem. Er zijn tegenwoordig genoeg goedkope vakantie Curacao aanbiedingen te boeken. Hieronder zijn 5 must do’s beschreven om jouw reis onvergetelijk te maken!

Beklim de Christoffelberg

De Christoffelberg is met zijn 372 meter het hoogste punt van het eiland. Het is een klim van ongeveer 1,5 uur naar de top, maar het uitzicht bovenaan is zeker de klim waard! Om je heen zie je het groen van het Christoffelpark, de zee en kleine dorpjes.

Bezoek Klein Curacao

Klein Curacao is een klein onbewoond eiland voor de kust van Curaçao en werkelijk een paradijs. Klein curacao is super leuk om als dagtrip te doen en tevens een perfecte plek om te snorkelen. Breng ook een bezoek aan de verlaten vuurtoren en de scheepswrakken die op het eiland te vinden zijn.

Ontdek Willemstad

Een bezoekje aan de hoofdstad Willemstad mag ook zeker niet overgeslagen worden. Loop langs de wereldberoemde felgekleurde handelshaven, de pontjesbrug en de drijvende markt. Verder kan je in Willemstad super goed winkelen of lekker een terrasje pakken.

Ga feesten op Mambo Beach

Langs Mambo Beach zijn er diverse clubs en bars te vinden en tevens vinden hier de grootste feesten plaats. Elke zaterdag en zondag is er een DJ aanwezig om tot de vroege uurtjes door te gaan. Regelmatig zijn er ook optreden van bekende artiesten. Huur een autoHet openbaar vervoer op Curaçao is beperkt en het is daarom erg handig om een auto te huren. Naast dat het handig is, kom je met de auto op veel meer plekken en ontdek je het eiland toch op een andere manier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *