Algemeen

Survival in de Ardennen

belgium-1291029_1280
Voor sommigen misschien een open deur, maar je hoeft niet de halve wereld af te vliegen voor een leuke, enerverende en spannende vakantie. Dat beseften wij des te meer na onze vakantie afgelopen zomer in de Belgische Ardennen. De prachtige natuur van de Ardennen is niet iets dat je verwacht zo dichtbij huis. En dit gebied stelt in staat om heel veel te doen qua recreatie. Er zijn rivieren voor kanoën. Bossen om te trekken. En ook zijn er grotten om te verkennen en er zijn veel survival activiteiten. Dit jaar zijn we met ons hele gezin gaan survivallen. Op voorhand hebben we al wat onderzoek gedaan op het web naar aanbieders van dit soort activiteiten. Onze keus viel uiteindelijk op: ActiveOutdoorEvents.nl. Wat ons hier beviel is dat echt maatwerk is, aan het gezelschap, wij gaan met gezin mijn vrouw is niet meer zo best ter been, ze kan wel lopen, maar kent wel enige handicap, daar houden ze daar helemaal rekening mee. De kids zijn ook niet bijzonder sportief, dus we kregen een minder intensief programma voorgeschoteld. En het is echt een all-in programma, naast de activiteiten werden ook eten verzorgd en de accommodatie. Dus hadden helemaal geen omkijken meer, wel zo fijn wanneer je op vakantie bent. Ook qua veiligheid alles prima in orde, ze zijn o.a. aangesloten bij Tüv, en alles is verzekerd. Alle arrangementen zijn hier te vinden: https://www.activeoutdoorevents.nl/arrangementen/. Wij kozen voor de outdoor werkweek 5-daagse. 5 dagen vonden wij lang genoeg. Al met al hebben we een goede tijd gehad. Eten was lekker. Weer zat enorm mee, dat helpt natuurlijk ook wel. Aan veel leuke activiteiten ondernemen waaronder MTB en ook zoals eerder aangehaald kanoën, ik denk dat dat mijn favoriete activiteit was. En het survivallen in het bos natuurlijk. Veel mooie natuur gezien in ieder geval en geen moment verveeld. Daar staan de Ardennen voor. En binnen een mum van tijd weer thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *