Gastblog

3 tips voor het bezoeken van het Oktoberfest in München

ips Oktoberfest in München
Hou jij ervan om samen met je vrienden een biertje te drinken op een gezellig feestje? Dan moet je echt eens samen met je vriendengroep een paar daagjes het Oktoberfest in München bezoeken. Dit grootste bierfeest ter wereld wordt jaarlijks in München gevierd en mag dan ook zeker niet ontbreken op de bucketlist van jullie vriendengroep!   Op het Oktoberfest wordt er enkel bier geserveerd in pullen van één liter, alle vrouwen lopen in dirndls én je kan op het feestterrein genieten van heerlijke lokale gerechten. Je vrienden overgehaald met deze 3 uitstekende redenen om het Oktoberfest te gaan bezoeken? Dan is het wel tijd om de trip tijdig te plannen. Jaarlijks trekt het Oktoberfest miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Daarom is het nodig om op tijd alles te regelen. Wij geven je hieronder 3 handige tips!

Tip 1. Boek op tijd een accommodatie

Bij het plannen van een paar daagjes weg is een accommodatie natuurlijk een van de eerste dingen waar je aan denkt. Niet voor niets zijn de meeste accommodaties in München dan ook al snel volgeboekt tijdens de periode van het Oktoberfest. Daarom is het enorm belangrijk om maanden van te voren al een accommodatie te regelen. Het beste kan je zoeken naar een appartement, hotel of camping in de buurt van het Oktoberfest terrein. Hou je van gezellige drukte dan kan je het beste in het weekend boeken. Maar hou je ervan dat het iets rustiger is? Dan adviseren wij om doordeweeks te gaan. Zo ontwijk je de topdrukte op het grootste bierfeest ter wereld. Het beste kan je een accommodatie boeken via Booking.com

Tip 2. Lederhosen bestellen

Het Oktoberfest samen met je vrienden bezoeken kan natuurlijk niet zonder traditionele kleding. Elke man op het Oktoberfest draagt een lederhosen én alle vrouwen een dirndl. Het leuke is dat locals het echt waarderen als je aankomt in een echte lederhosen. Vergeet daarom niet om samen met je vrienden lederhosen te bestellen. Voor topkwaliteit lederhosen kan je bestellen op Lederhosenwinkel.nl. Deze lederhosen zijn van echt leer en gaan dan ook jaren mee.

Tip 3. Zorg ervoor dat je kunt meezingen

Samen met je vrienden naar Duitse meezinger luisteren? Dat doe je waarschijnlijk niet zo vaak. Echter is het wel leuk als de muziek op het Oktoberfest alvast een beetje kent. Zo kan je direct al een beetje meezingen als je voordat jullie vertrekken Oktoberfest muziek luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *