Algemeen

Kamperen in Nederland? Dit mag je niet vergeten!

Wil je dit jaar niet zo ver van huis, maar er toch even tussenuit? Dan is kamperen in eigen land een hele goede optie. Lekker met het hele gezin of alleen met je partner in een tent of caravan. Er zijn natuurlijk een aantal basis spullen die je niet mag vergeten als je gaat kamperen. Dat lees je in dit artikel.

Documenten en geld

Als je met het hele gezin op vakantie gaat is dat natuurlijk veel geregel en goed nadenken. Je moet ervoor zorgen dat je alle documenten die je nodig hebt op orde zijn. Denk hierbij aan paspoorten, rijbewijs, kentekenbewijs van de auto en bevestiging van de boeking van de camping. Ook iets wat je niet moet vergeten zijn je financiële middelen, zoals bankpas, contant geld en creditcard. Zonder deze middelen kom je niet echt ver.

Je kampeeruitrusting

Eén van de belangrijkste dingen die je zeker niet moet vergeten als je gaat kamperen is natuurlijk de kampeeruitrusting. Als je met de caravan op vakantie gaat moet je er op letten dat je de plankjes voor de steunpoten, toiletvloeistof, een jerrycan, gasfles, voortent, slaapzak of dekbed, en reservesleutels niet vergeet. Als je er nog een bijzettentje naast gaat zetten is het handig als je daar ook beddengoed, zoals slaapzak, kussen en luchtbed voor meeneemt.

Persoonlijke spullen

Denk er ook aan dat je je persoonlijke spullen ook mee neemt. Denk hierbij aan kleding, toilettas, handdoeken, schoenen, zonnebril en zonnebrandcrème. Als je gaat kamperen in Nederland, zou het nog wel is kunnen dat er een buitje valt. Neem daarom voor de zekerheid een paraplu mee. Omdat je er natuurlijk vanuit gaat dat het mooi weer is, is het ook verstandig om je zwemkleding mee te nemen. Als je met kleine kinderen op vakantie gaat is het slim om speelgoed en spelletjes mee te nemen. Zo hoeven ze zich helemaal niet te vervelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *