Gastblog

Op avontuur met de boot in eigen land

Waarschijnlijk denk je niet snel aan vakantie in eigen land. Meestal is dat toch een noodoplossing? We hebben een negatief beeld over ons land. Het regent veel en de zomerse temperaturen worden bijna niet bereikt. Toch heeft Nederland veel te bieden. Zeker als je besluit om eens met de boot op avontuur te gaan. Nederland te water is een waar avontuur!   

Vakantie vieren met de boot 

Vakantie vieren met een boot ligt niet zo voor de hand liggend. Boten zijn duur en grote kans dat jij geen eigen boot hebt. Geen probleem! Je huurt met gemak een mooie boot voor elke tocht. Wil je een avontuurlijke vakantie? Pak een boot en ervaar Nederland vanaf het water. Je zult Nederland ontdekken op een manier waarvan je dat zeker niet had verwacht.   

Met de boot door Nederland 

Wanneer je met een boot door Nederland vaart, wordt je zeker niet teleurgesteld. Dit land heeft enorm veel te bieden op het gebied van varen. En een goed voorbeeld hiervan is de provincie Friesland. Friesland bestaat voor een derde uit water. Dit betekent niet alleen unieke vaarroutes, maar ook dat je alles kunt bereiken per boot. Bovendien zijn alle bruggen en waterwegen goed onderhouden in deze waterrijke provincie. Maar daar houdt het niet op. Deze provincie biedt wat voor elke avonturier. Friesland is zo divers dat iedereen hier een prachtige vakantie heeft. Je bereikt met gemak elke stad, waar je heerlijk cultuur kunt snuiven. Maar je vaart ook rustig door alle natuurgebieden. Waar je geniet van unieke natuur en alle rust die dit heeft te bieden. Hoe je deze vakantie indeelt, is geheel aan jou. Maar ook hoe duur jij het maakt. Je legt je boot gerust aan bij marrekrite plaatsen, geheel gratis! Ook kun je kiezen voor een jachthaven en alle extra’s die dit met zich meebrengt. Zo huur je ook snel een kleine Doerak of Brûzer bij een jachthaven. Daarmee ga jij op avontuur op zelfs slootjes! Al met al is een vakantie met de boot ontzettend interessant voor elke avonturier. Of je nu rust zoekt of avontuur. Nederland is zo divers dat jij zeker de vakantie van je dromen beleefd in dit kikkerlandje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *