GastblogReistips

Wat zijn de leukste kerstmarkten in Duitsland?

Nog even en het is kerst! De periode dat je zonder schaamte urenlang knusse kerstmarkten mag doorslenteren. De mooiste kerstmarkten vind je in Duitsland. Dat weet iedereen. In bijna elke stad vind je er wel één. Kerstshoppen in Duitsland is dus zeker een goed idee! Nu vraag je jezelf vast af: welke kerstmarkten in Duitsland zijn nou het leukst? Die hebben we speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Kerstmarkt Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf wordt gezien als de mooiste en leukste kerstmarkt van Duitsland. Lekker eten, knusse kraampjes, duizenden lichtjes en leuke kerstactiviteiten. Je vindt het er allemaal. Tijdens de kerstperiode zijn vier aaneengesloten pleinen omgetoverd tot een waar winterwonderland. Elk plein heeft een eigen kerstmarkt met elk een eigen thema. Zo lijkt het net alsof je op één dag, verschillende kerstmarkten bezoekt. Ideaal!

Kerstmarkt Munster

Een andere kerstmarkt dichtbij Nederland, is kerstmarkt Munster. Deze kerstmarkt is populair door de authentieke sfeer. De kerstmarkten die de stad rijk is, zijn omringd door koopmanshuizen, kerken en musea. De knusse sfeer op de kerstmarkten doet het altijd goed! Zo zijn er veel gezellige pleintjes, waar een romantische hemel van lichtjes te bewonderen is. Alle kraampjes zijn prachtig versierd en aan speciale lekkernijen valt niet te ontbreken. Kerstshoppen it is! Ook is er een leuk speelgoedpaleis aanwezig.

Kerstmarkt Keulen

Een groot plein vol met kraampjes en kerstverlichting, met op de achtergrond de imposante DOM van Duitsland. Het decor van de kerstmarkt in Keulen maakt deze kerstmarkt uniek. Deze kerstmarkt moet je eens beleven. Lekkere hapjes en warme glühwein maken het plaatje compleet! Hoe leuk is het om een kersmarkt te combineren met een kerstreis? De Jong Intra Vakanties biedt volledig verzorgde kerstreizen met de bus naar Duitsland aan. Het enige dat jij moet doen is genieten. Weet jij al wat je gaat doen met kerst?  

Een gedachte over “Wat zijn de leukste kerstmarkten in Duitsland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *