Algemeen

Vakantie in Spanje

Omdat ik vorige maand naar Spanje ben geweest wilde ik hier wat over schrijven. Ik ben een maand naar Barcelona geweest en heb daar in een hotel gezeten. We hadden de hele vakantiereis geboekt bij deallesvergelijker. Omdat ik wel goed verzekerd wilde zijn ben ik op zoek gegaan naar een goede doorlopende reisverzekering, dit omdat ik veel reis en het dus goedkoper uitkomt als het een doorlopende reisverzekering is. Omdat ik niet goed wist waar ik en dergelijke verzekering moest afsluiten of er überhaupt iets van af wist wilde ik dat goed onderzoeken op het internet wat nou een goede verzekering was voor mij. Hierbij kwam ik uit op deallesvergelijker.nl. deze website was super handig en heel overzichtelijk. Hier stonden alle soorten verzekeringen en vele aanbieders van verzekeringen. Ik heb dus een keuze gemaakt van een doorlopende reisverzekering en was voor mijn reis goed verzekerd. Een goed begin van je vakantie.

Oude en moderne kunst

We zijn via Amsterdam met KLM gevlogen naar Barcelona. Dit ging heel simpel, we hadden thuis al ingecheckt. We hadden gereserveerd bij Schiphol Smart Parking voor onze parkeerplekken. Toen we op Schiphol aankwamen, was auto weg zetten naar de paspoortcontrole en meteen gaan naar onze droomstad.De stad Barcelona is een prachtige stad met nieuwe en oude gedeeltes. Ook heeft de stad een mooie lange en grote strand. Deze stad heeft dus veel te bieden. Ik zelf ben gek op architectuur en was deze stad dus een genot voor mij! De stad kent hele oude gebouwen zoals de La Segrada Familia en ook hele moderne gebouwen zoals de Agbar Toren. Ik voelde me helemaal thuis in deze moderne maar ook zeer authentieke stad en naast de stad ben ik ook erg gesteld op de mooie strand van deze stad. Ik heb veel uren gespendeerd op deze mooie strand en het was voor mij erg jammer om het weer te verlaten. Al en al heb ik een leuke en memorabele vakantie gehad. Wil je Spanje overigens echt een keer ontdekken? Kies dan voor een Fly-Drive vakantie! Met gebieden en eilanden als AndaluIsië, de Canarische Eilanden, Ibiza en Lanzarote een aanrader om een keer te ontdekken. Geniet van het gemak van de combinatie van een vlucht en het huren van een auto. Laat je inspireren op FlyDriveReizen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *