Algemeen

Vakantiebeurs 2015

De winter is net begonnen en wellicht ga je nog wel op wintersport. Ook als je nu al zin hebt in de zomervakantie kun je je hart ophalen. Vanaf 14 januari is het namelijk alweer tijd voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar krijg je niet alleen informatie over reizen en vakanties, maar ook een voorproefje op je droombestemming in Kooktheater en op de Food Market. De Vakantiebeurs is een verzameling van honderden locals en reisleiders die je alles kunnen vertellen over jouw volgende vakantiebestemming. Omdat je direct me de experts kunt communiceren heb je alle tijd om exact te vragen wat jij wilt weten. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je echt moet zien en tips die je niet in reisgidsen of op internet vindt. Zo krijg je een goede, echte indruk van wat je kunt verwachten op je bestemming. De Vakantiebeurs is natuurlijk ook een leuk dagje uit. Met exotische muziek en lekker eten kun je alvast de vakantiesfeer opsnuiven en genieten van de vakantievoorpret. Naast het vinden van informatie, doe je op de Vakantiebeurs inspiratie op en vind je op de beursvloer ook heel veel aanbiedingen die exclusief tijdens de Vakantiebeurs gelden. Highlights Vakantiebeurs
  • Camping by Night
  • Culinaire Route
  • Kooktheater
  • Klimwand
  • Duikbassin
  • Fotografiepaviljoen
  • Caribbean Village
Als je online je kaartje voor de Vakantiebeurs koopt krijg je een mooie korting van €3,50. De Vakantiebeurs is van 14 t/m 18 januari in de Jaarbeurs Utrecht.

3 gedachten over “Vakantiebeurs 2015

  1. Heerlijk! Ik ben er natuurlijk ook weer heen geweest en heb een hoop nieuwe ideeën opgedaan. Heb vooral genoten van de Caribbean Village, zou het liefste elk jaar wel naar de Cariben willen dus heb me hier kostelijk vermaakt! Wat de volgende bestemming gaat worden, daar zijn we helaas nog niet helemaal uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *