Algemeen

De populairste huwelijksreis bestemmingen

honeymoonHuwelijksreis Wijzer onderzoekt jaarlijks de populairste honeymoon bestemmingen. Ook dit jaar weer blijkt een Malediven vakantie de favoriet onder honeymooners. Met maar een miniem verschil wordt de nummer 2 positie ingevuld door een huwelijksreis naar Bali. Op de derde plek staat het altijd mooie Italië. Mexico en Thailand staan dit jaar voor het eerst in de top 10 van huwelijksreis bestemmingen. Zij nemen de plaats over van Nederland en Zuid-Afrika die als bestemming dit jaar de top 10 hebben verlaten. Curacao stijgt als betaalbare tropische huwelijksreis bestemming dit jaar 2 plaatsen en staat nu op de achtste plek in de top 10. Ook al zijn verre en tropische bestemmingen nog steeds populair, de trend lijkt meer en meer te gaan richting minder ver. Zo boeken trouwlustige stellen liever een iets kortere citytrip huwelijksreis binnen Europa, zodat ze minder hoeven te beknibbelen op luxe tijdens de huwelijksreis. Je gaat tenslotte maar 1 keer op huwelijksreis…