Algemeen

Reis naar het onbekende

Als cadeau voor ons twintigjarig samenzijn, gaf ik mijn vrouw een speciaal cadeau. We gingen op reis, maar ze zou niet van me horen waarheen. Het was een schot in de roos. We hadden tickets met een haar onbekende stad als Spokane web design company bestemming en ze mocht uiteraard niets opzoeken. Ze wist zelfs niet precies wat ze aan kleding moest inpakken, al gaf ik haar de hint dat het er wel warmer zou zijn dan in Nederland (het was eind September).

Op de luchthaven probeerde ze het nog met haar ticket bij een boekverkoper: “Meneer, weet u waar deze stad ligt?” De man verontschuldigde zich met de woorden: “Sorry mevrouw, ik werk hier nog maar één dag, ik weet nog niets.” Fantastisch! Ze ging totaal blanco het vliegtuig in en we vlogen naar de Canarische Eilanden. Het was één grote ontdekkingstocht voor haar, alsof ze voor het eerst op vakantie ging. Ik kan het iedereen aanraden om eens zoiets te doen!

(dit verhaal werd ingestuurd door Pieter en Carla uit Amsterdam)