Algemeen

Op het nippertje

Mijn vriendin en ik gingen al een tijdje niet zo lekker. We leefden langs elkaar heen en ik voelde steeds minder voor haar, gewoon omdat we de tijd niet hadden om elkaar echt te zien. Op een gegeven moment ging ik daarom een weekje weg. Om na te denken. In m’n eentje. Nouja, nadenken in je eentje, dat werkt dus niet. Je voelt je vooral ellendig. En het kwam bij mij zover dat ik op de derde dag ’s avonds alleen aan een bar tequila’s zat weg te tikken. Op dat moment kwam er een aantrekkelijke jonge vrouw naast me zitten, die ook een drankje bestelde. Ze had lang bruin haar, een leuke lach en ze bleek belgisch, dus we konden nog zonder stuntelen communiceren ook. Ik voelde me erg tot haar aangetrokken, we konden lekker babbelen, hadden leuke raakvlakken en we hadden die avond bijna samen een hotelkamer opgezocht. Totdat zij zei dat ze haar vriend nog even moest bellen. Ze liep iets weg van de bar maar gebaarde dat ik kon blijven zitten en dat ze zo terug zou zijn. Ineens liep er een koude rilling over m’n rug. Ik heb betaald en ben meteen weggelopen. Diezelfde avond nog heb ik mijn vlucht omgeboekt en de volgende ochtend half 7 stond ik voor de neus van mijn vriendin met een grote bos bloemen. Sinds ik het bijna had weggegooid, weet ik wat we hebben. En zou haar echt niet willen missen. Volgende vakantie gaan we weer lekker samen! (dit verhaal werd anoniem ingestuurd)